Hedengren järjestelee AV- ja Broadcast-liiketoimintojaan

Hedengren-konserni ryhmittää AV- ja Broadcast-toimialansa uudelleen. Oy Hedcom Ab keskittyy jatkossa vain ammattikäyttöön tarkoitettujen AV-järjestelmien projektimyyntiin ja hankkeiden läpivientiin.

Hedcomin Viestintäratkaisut-yksikkö liitetään osaksi turvallisuustekniikkaan keskittynyttä Oy Hedengren Security Ab:ta, jonka kanssa sen liiketoiminta on lähentynyt viime vuosina.

Hedcomin jälleenmyyntiyksikkö siirtyy osaksi Oy Hedengren Kodintekniikka Ab:ta, jonne perustetaan uusi Esitystekniikka-yksikkö palvelemaan erityisesti yritysten esitystarpeita. Samassa yhteydessä Hedcomin toiminnasta vastaava johtaja Mikko Viitanen on nimitetty Oy Hedengren Kodintekniikka Ab:n toimitusjohtajaksi.

”Esitys- ja tuotantotekniikan ala kehittyy nopeasti ja näillä muutoksilla vastaamme muuttuviin tarpeisiin”, Oy Hedengren Ab:n hallituksen puheenjohtaja Berndt Johansson sanoo.

”Turvallisuus- ja viestintäratkaisut muodostavat tulevaisuudessa yhä tiiviimmän ja monipuolisemman järjestelmäkokonaisuuden. Toinen esimerkki muutoksesta on suurkuvatelevisioiden yleistyminen yritysten neuvotteluhuoneissa ja koulutustiloissa, joihin tarvitaan myös ohjausjärjestelmiä. Yhdistämällä osaamista ja tarjontaa uudella tavalla tähtäämme entistä parempaan ja nopeampaan palveluun.”

Lisätiedot:
Berndt Johansson, hallituksen puheenjohtaja, Oy Hedengren Ab, puh. 0207 638 000, etunimi.sukunimi@hedengren.fi

Hedengren-konserni on teknisen alan maahantuoja, jonka liikevaihto on 81 milj. euroa ja henkilöstön määrä 320

2014-10-27T06:43:15+00:00 syyskuu 26, 2014 |