Hedengren Security tukee nuorisourheilua

Oy Hedengren Security Ab on solminut yhteistyösopimuksen 15-vuotiaan uinnin suurlupauksen Roosa Mörtin kanssa. Turkulainen Mört on yksi Suomen lahjakkaimmista junioriuimareista, jonka määrätietoista urheilijan uraa ja menestystä Hedengren Security haluaa tukea jatkossa. Sopimus mahdollistaa uintilupaus Roosa Mörtin käyttämisen Hedengren Securityn markkinoinnissa sekä yrityskuvan kehittämisessä. Seuraamme ja tiedotamme Roosa Mörtin kehityksestä.

 

Tavoitteet korkealla

Lupaava Roosa Mört on rikkonut lähes kaikki ikäluokkansa ennätykset niillä matkoilla, joita hän on uinut. Hän on jo kerran voittanut Suomen parhaan naisuimarin Hanna-Maria Seppälän aikuisten kisoissa ja menestynyt myös kansainvälisissä kisoissa. Kultamitalin Mört pokkasi Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla (EYOF 2014)  50 m vapaauinnissa. Mörtin tavoitteet ovat korkealla, ja hän tähtää aikuisten sarjan ja pitkän radan SM-kultaan.

Seuraavana etappina ovat Suomen Mestaruusuinnit Turussa 23. – 27.4.2014. Toukokuussa Roosa Mört suuntaa 50. Suomi-Viro -uintimaaotteluun ja alkukesästä Mare Nostrum -kisoihin ja -leirille Ranskaan. Nuorten EM-kisoihin Mört osallistuu heinäkuussa Alankomaiden Dordrechtissä.

Hedengren Security toivottaa onnea ja menestystä uintiareenoille!

2017-08-09T07:29:29+00:00 huhtikuu 15, 2014 |