Hedengren Securityn järjestelmä huippukohdetta turvaamassa

Tampereen uutuushotelli luottaa Hedengren Securityn järjestelmään

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on mielenkiintoinen Tampereen uudeksi maamerkiksi kohoava uutuushotelli, joka avataan yleisölle 15. lokakuuta 2014. Hedengren Security on toimittanut kohteeseen paikallisen yhteistyökumppaninsa Aro Systemsin kanssa Neptolux-turvavalo- ja opastevalaisinjärjestelmän, joka sisältää noin 600 valaisinta. Neptolux-järjestelmä mahdollistaa turvallisen evakuoinnin ja ohjaa henkilöt ulos mahdollisessa hätätilanteessa.

www.sokoshotels.fi

Uudessa hotellissa yhdistyvät uuden ajan arkkitehtuuri ja historiallinen miljöö. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, josta avautuvat upeat näköalat Tampereen keskustaan ja lähialueille, aina Näsi- ja Pyhäjärvien välissä sijaitsevalle Pyynikin soraharjulle saakka.

25-kerroksisen hotellin ylimmät kerrokset yltävät samalle tasolle Tampereen kuuluisien piippujen ja Pispalan Haulitornin kanssa. Hotellin odotetaan olevan vetovoimainen vierailukohde ja merkittävä tapahtumakeskus monipuolisine tiloineen.

 

”Tampereen tornihotelli on kunnianosoitus Tampereen vivahteikkaalle historialle ja tamperelaisuudelle. Se juhlistaa Tampereen kykyä uudistua ja kukoistaa ajasta aikaan. Vanhan Veturitallin muuntuminen uuden ajan kohtaamispaikaksi symboloi tätä jatkuvaa muutosta ja tekee omalta osaltaan kasvutarinan eläväksi tämän päivän ihmisille.” (www.sokoshotels.fi)

 


Kuva: Sokos Hotels

2017-08-09T07:29:28+00:00 lokakuu 14, 2014 |