Oy Hedengren Security Ab:n uudistuneet kotisivut

Oy Hedengren Security Ab on uudistanut Internet-sivunsa palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin. Uudet sivut avattiin 21.1.2013. Uusilla sivuilla Hedengren Security pyrkii kehittämään viestintäänsä, helpottamaan tiedon löytämistä ja palvelemaan sidosryhmiään nykyaikaisin keinoin. Uudistus on osa laajempaa Hedengren-konsernin verkkouudistusta.

Verkkokauppamme laaja ja monipuolinen turvallisuustuotteiden valikoima on näkyvästi esillä. Hedengren Securityn kehittämät turvallisuusjärjestelmät, tuotevalikoimamme kivijalat esitellään etusivuilla. Ajankohtaiset yritys- ja tuotetiedotteet ovat selkeästi esillä etusivuilla. Aiemmat tiedotteet ovat selailtavissa kuukausittain ja aiheittain. Yhteystiedot on koottu aiempaa monipuolisemmiksi palvelemaan sidosryhmiämme ja ohjaamaan yhteydenoton suoraan oikeaan yksikköön/tiimiin.

Toivomme, että asiantuntijoiden kanssa rakentamamme asiakaslähtöinen sivusto palvelee jälleenmyyjiämme, yhteistyöpartnereitamme ja muita sidosryhmiämme nykyaikaisesti ja sujuvasti. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisideoita sivuston käyttäjiltä nettipalautelomakkeella. Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvotaan Sharp 60″ LED-TV (arvo 1499,- €). Arvontaan voit osallistua 15.3.2013 mennessä.

Tutustu samalla konsernin ja muiden tytäryhtiöiden uudistuneisiin sivuihin:

www.hedengren.fi
www.hedengrenkodintekniikka.fi
www.hedtec.fi
www.hedcom.fi
www.hedengrendirect.fi

2017-08-09T07:29:31+00:00 tammikuu 21, 2013 |