Hedengrenin sähköurakointi Suomen Sähköhuolto Oy:lle

Hedengren-konserni luopuu sähköurakoinnista myymällä Oy Hedengren Security Ab:n osana toimineen Hedengren Asennus -liiketoiminnan Laiho Sähkö -konserniin kuuluvalle Suomen Sähköhuolto Oy:lle. 12.9. tehdyn liiketoimintakaupan mukaisesti henkilöstö, toiminnot ja sitoumukset siirtyvät ostajalle 1.10.2013.

– Konsernimme strategian mukaisesti keskitymme talotekniikan myyntiyhtiöidemme kehittämiseen ja toimimme yhä vahvemmin järjestelmä- ja tavarantoimittajana talotekniikan sähkö- ja turvateknisissä ratkaisuissa, Oy Hedengren Ab:n hallituksen puheenjohtaja Berndt Johansson sanoo.

– Uskomme sähköasennuksesta luopumisen selkeyttävän rooliamme markkinoilla. Samalla olemme iloisia, että perinteikäs asennustoiminta jatkuu tärkeänä osana uuden omistajan liiketoimintaa, Johansson jatkaa.

Hedengrenillä on pitkä asennusperinne jo 1940-luvulta lähtien, ja yhtiö on tehnyt sähköurakoita lukuisiin merkittäviin uudis- ja peruskorjauskohteisiin erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Suomen Sähköhuolto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ismo Ilola kertoo ostettavan liiketoiminnan kasvattavan selkeästi yhtiön osuutta pääkaupunkiseudun sähköurakoinnissa.

– Kaupan myötä vahvistuu myös osaamisemme mittavien julkishallinnon, toimistorakentamisen ja kaupanalan kohteiden sähköurakoinnista, Ilola sanoo.

 

Lisätiedot:
Berndt Johansson, hallituksen puheenjohtaja, Oy Hedengren Ab, puh. 0207 638 000, etunimi.sukunimi@hedengren.fi
Ismo Ilola, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Sähköhuolto Oy, puh. 0207 800 813, etunimi.sukunimi@suomensahkohuolto.fi

Hedengren-konserni on teknisen alan maahantuoja, jonka liikevaihto on 91 milj. euroa ja henkilöstön määrä 350. Konsernin liiketoiminta jakautuu neljään toimialaan, jotka ovat Kodintekniikka, Talotekniikka, Turvallisuustekniikka sekä AV- ja broadcast-tekniikka.

Suomen Sähköhuolto Oy tarjoaa kattavaa sähköalan palvelua pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Yhtiön asiakkaat ovat valtion ja kuntien hallinnoimia kiinteistöjä, yksityisiä huoltoyhtiöitä sekä yksityiskiinteistöjä. Yhtiö on osa Laiho Group, johon kuuluvat lisäksi Sähkö Lehmus Oy Turussa ja Laihon Sähkö Oy Salossa.

www.hedengren.fi
www.suomensahkohuolto.fi

 

Suomen Sähköhuolto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ismo Ilola (vas.)
ja Oy Hedengren Ab:n hallituksen puheenjohtaja Berndt Johansson (oik.)

2017-08-09T07:29:29+00:00 syyskuu 16, 2013 |