Palautusehdot 2017-08-09T07:29:24+00:00

Palautusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Hedengren Securityn ja asiakkaan välisessä kaupassa, ellei toisin ole sovittu. Näissä ehdoissa Hedengren Security on ”myyjä” ja asiakas on ”ostaja”.
Tuotepalautuksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

1. Ennen tavaran palautusta ostajan on täytettävä myyjän kotisivuilla palautuslomake. Myyntiosaston sihteeri lähettää ostajalle palautusnumeron paluupostina sähköpostitse, kun palautusilmoitus on hyväksytty.

2. Ostajan on palautettava tuote 30 vuorokauden kuluessa toimituspäivästä.

3. Ostajan on palautettava tuote alkuperäisessä ja virheettömässä tehdaspakkauksessa, eikä pakkaukseen saa liimata mitään lähetystarroja. Tehdaspaketti pitää palauttaa suojapakkauksessa.

4. Hyvitys on 100 % kauppahinnasta, mikäli palautus johtuu myyjän virheellisestä toiminnasta.

5. Mikäli palautus ei johdu myyjän virheellisestä toiminnasta, hyvitys on enintään 70 % kauppahinnasta, kun myyjä on ensin hyväksynyt palautuksen. Hyvityksestä vähennetään myös palautetun tuotteen toiminnallisesta tarkastuksesta syntyvät kulut, pakkausmateriaalikulut sekä palautukseen kohdistuvat käsittelykulut 15 €.

6. Myyjä ei ota palautuksina vastaan tilaustuotteita eikä erikoismittaan katkaistuja tuotteita, tilaustuotteista on merkintä hinnastoissamme.

7. Ostaja toimittaa virheelliseksi katsomansa tuotteen myyjälle. Myyjä pidättää itsellään oikeuden joko korjata viallinen tuote tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle.

8. Ostajan on maksettava palautuksen rahti aina lähetysasemalla. Mikäli palautus johtuu myyjän virheestä, myyjä hyvittää rahdin ostajalle.

9. Ostajan on maksettava rahti lähetysasemalla, mikäli palautus ei johdu myyjän virheestä.

10. Jos palautus johtuu myyjän virheestä, ostajan tulee käyttää myyjän sopimusrahdinkuljettajia, jotka ovat Posti ja Matkahuolto. Postin kautta lähetettäessä tulee mainita Hedengrenin asiakasnumero 600614 ja toimitustapa ”Posti Express Business Day”. Matkahuollon kautta lähetettäessä asiakasnumero on 0940085.

11. Ostajan on liitettävä palautukseen tuloste myyjän paluupostina lähettämästä sähköpostista, josta ilmenevät ostajan palautuslomakkeeseen täyttämät kohdat ja myyjän antama palautusnumero. Jos palautukseen sisältyy useisiin toimituseriin kuuluneita tuotteita, pitää kaikista toimittaa edellä mainittu dokumentti, jossa kaikkien palautusnumerot mainitaan.

12. Tuotteiden palautusosoite:

Oy Hedengren Security Ab
Palautukset
Mänkimiehentie 4
02780 ESPOO

Hedengren Security

Palautuslomake