Ehtojen soveltaminen

Näitä ehtoja sovelletaan Hedengren Securityn ja asiakkaan välisessä kaupassa, ellei toisin ole sovittu. Näissä ehdoissa Hedengren Security on ”myyjä” ja asiakas on ”ostaja”.

Palautusehdot

Tuotepalautuksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

1. Ennen tavaran palautusta ostajan on täytettävä myyjän kotisivuilla palautuslomake. Myyntiosaston sihteeri lähettää ostajalle palautusnumeron paluupostina sähköpostitse, kun palautusilmoitus on hyväksytty.

2. Ostajan on palautettava tuote 30 vuorokauden kuluessa toimituspäivästä.

3. Ostajan on palautettava tuote alkuperäisessä ja virheettömässä tehdaspakkauksessa, eikä pakkaukseen saa liimata mitään lähetystarroja. Tehdaspaketti pitää palauttaa suojapakkauksessa.

4. Hyvitys on 100 % kauppahinnasta, mikäli palautus johtuu myyjän virheellisestä toiminnasta.

5. Mikäli palautus ei johdu myyjän virheellisestä toiminnasta, hyvitys on enintään 70 % kauppahinnasta, kun myyjä on ensin hyväksynyt palautuksen. Hyvityksestä vähennetään myös palautetun tuotteen toiminnallisesta tarkastuksesta syntyvät kulut, pakkausmateriaalikulut sekä palautukseen kohdistuvat käsittelykulut 11 €.

6. Myyjä ei ota palautuksina vastaan erikoistilauksesta valmistettuja tuotteita.

7. Ostajan on maksettava palautuksen rahti aina lähetysasemalla. Mikäli palautus johtuu myyjän virheestä, myyjä hyvittää rahdin ostajalle.

8. Ostajan on liitettävä palautukseen tuloste myyjän paluupostina lähettämästä sähköpostista, josta ilmenevät ostajan palautuslomakkeeseen täyttämät kohdat ja myyjän antama palautusnumero. Jos palautukseen sisältyy useisiin toimituseriin kuuluneita tuotteita, pitää kaikista toimittaa edellä mainittu dokumentti, jossa kaikkien palautusnumerot mainitaan.

9. Tuotteiden palautusosoite:
Oy Hedengren Security Ab
Palautukset
Mänkimiehentie 4
02780 ESPOO

PALAUTUSLOMAKE

Täytä palautuslomake >

Hedengren Security