LL-Tele: Paloilmoittimet 2016-03-20T10:15:43+00:00

LL-Tele

Paloilmoittimet

Puhuttaessa turvallisuudesta, omaisuuden ja varsinkin ihmisten turvaaminen tulipalolta on erityisen tärkeää. Kun palo havaitaan ajoissa, on tilanne yleensä vielä helposti hallittavissa ja vahingot voivat jäädä vähäisiksi.

Tuotevalikoimastamme löytyy järjestelmiä pienkiinteistöjen tarpeista aina teollisuuden ja hoitolaitosten, kirkkojen yms. tarpeisiin asti. Prodex-paloilmoitinjärjestelmä on analysoiva, moderni ja teknisesti huippuunsa kehitetty suomalainen paloilmoitinjärjestelmä, joka sopii sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin joustavuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi.

Poistumisvalaistus ohjaa ihmiset turvallisesti ulos rakennuksesta erilaisissa hätätilanteissa ja muissa normaalioloista poikkeavissa tilanteissa. Neptolux-turvavalojärjestelmä on markkinoiden ensimmäinen pienjännitteillä toimiva järjestelmä. Neptolux-turvavalojärjestelmä perustuu led-pohjaisiin ratkaisuihin, joissa on huomioitu koko turvavalojärjestelmän käyttöikä asennuksesta laitteiston uudelleen käyttöön elinkaaren lopussa.

Yhdistimme ennennäkemättömällä tavalla kaksi keskeistä turvallisuusjärjestelmää, paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmän yhdeksi Prodex FIREscape -evakuointijärjestelmäksi. Paloilmaisimet, opaste- ja turvavalot toimivat samassa kaapeloinnissa yhden Prodex-keskuksen valvonnassa täyttäen EN54- ja EN 50172-standardit.