Uudistunut Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmä

Prodex FIREscape – älykäs suunnannäyttäjä

Uudistuneessa Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmässä turvavalo- ja paloilmoitinpuoli ovat yhdessä uudessa yhdistelmäkeskuksessa ja väylässä – kuitenkin käyttäjäystävällisesti täysin omina järjestelmäkohtaisina valikkorakenteinaan.

Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmä ohjaa kriisitilanteessa, kuten palohälytyksessä, turvavalaistuksen täyteen tehoon ja opastaa turvallisinta reittiä ulos kiinteistöstä.

Muuttuvasymboliset opastevalot kertovat sallitun kulkureitin normaalilla symbolilla ja kielletyn kulkureitin symbolin päälle tulevalla punaisella rastilla. Turvallisen ja nopean evakuoinnin lisäksi järjestelmä antaa pelastusviranomaisille kattavan tilannetiedon tapahtuneesta ja auttaa pelastustoimien sujuvassa toteutuksessa.

Aktiivinen järjestelmä tarkkailee laitteiston likaisuusarvoja sekä kuntoa, siksi huoltoa ja ylläpitoa voidaan suorittaa tilanteen vaatimalla tavalla. Säästöä syntyy sekä suunnittelun yksinkertaisuudesta, asennuksen helppoudesta että käytössä pienestä sähkönkulutuksesta.

 

Tutustu uuteen Prodex FIREscape -esitteeseen tästä ja kysy lisää!

Lisätiedot:
Tuotepäällikkö Peter Malmelin
Puh. 0207 638 464
etunimi.sukunimi@hedengren.fi

 

 

2017-08-09T07:29:28+00:00 helmikuu 25, 2015 |