Haemme kahta huoltoedustajaa / asentajaa

Haemme valtakunnallisesti toimivaan Service & After -sales yksikköömme

Huoltoedustajaa/asentajaa pääkaupunkiseudulle sekä Jyväskylän talousalueelle

monipuolisiin turvajärjestelmien asennus-, huolto-,  ylläpito- ja käyttöönottotehtäviin. Kokemus teknisten turvallisuusjärjestelmien kytkentä- ja asennustöistä sekä PC:n käytön hyvä hallinta ovat edellytys työtehtävän hoitamisessa. Tunnettujen tuotemerkkiemme kuten HHL-rikosilmoitus, Hedsam -kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien sekä Firescape- paloturvavalojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Panostamme asiakaskokemukseen, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisuhakuisuutta sekä itsenäistä työskentelykykyä.

Tarjoamme turvallisuusalan merkittävänä kotimaisena toimijana hyvät, vahvat oman tuotekehityksen tuotemerkit ja sekä tuote- ja ohjelmistokoulutukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Kaarin Laakso 24.6.2019 jälkeen p. 0207 638 498.

Lähetä hakemuksesi 30.6.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@hedengren.fi .

 

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

2019-06-17T12:22:32+00:00 kesäkuu 17, 2019 |