Haemme paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijaa

Paloilmoitinjärjestelmä asiantuntija

Haemme

valtakunnallisesti toimivaan Service & After -sales yksikköömme

Paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijaa

monipuolisiin palo- ja turvavalojärjestelmien käyttöönotto- ja huoltotöihin pääkaupunkiseudulle. Kokemus paloilmoitusjärjestelmien kytkentä- ja ohjelmointitöistä, alan säännökset ja laitetuntemus (Prodex, Firesecape yms.) ovat edellytys työtehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Panostamme asiakaskokemukseen, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisuhakuisuutta sekä itsenäistä työskentelykykyä. Luemme eduksi muiden turvajärjestelmien, kuten mm. HHL-rikosilmoitus-, Hedsam -kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien tuntemuksen.

Tarjoamme merkittävänä, kotimaisena turvallisuusalan toimijana vahvat oman tuotekehityksen tuotemerkit, tuote- ja ohjelmistokoulutukset sekä ammattitaitoisen työskentelytiimin.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Kaarin Laakso p. 0207 638 498.

Lähetä hakemuksesi 17.05.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@hedengren.fi

 

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

2019-05-06T09:45:05+00:00 toukokuu 6, 2019 |