Haemme tuotantopäällikköä

Haemme

Tuotantopäällikköä

vastaamaan Hedengren Securityn sopimusvalmistuksesta ja omasta tuotannosta. Tehtävään kuuluu muun muassa sopimusvalmistajien, alihankkijoiden ja toimittajien yhteyshenkilönä toimiminen, eri kumppaneiden kyvykkyyksien arvioiminen ja kilpailutusprosessien läpivieminen sekä osallistuminen komponenttien valintaan tuotteiden suunnitteluprosessin yhteydessä. Tehtävä on uusi ja perustetaan sopimusvalmistuksen sekä tuotteiden viennin kovan kasvun johdosta.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä junaradan varrella Espoon Kauklahdessa.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta elektronisten laitteiden valmistuksesta ja niiden valmistusteknologiasta sekä elektroniikkakomponenttien hankinnasta. Tuotekehitystausta ja/tai osaaminen katsotaan eduksi.  Aikaisempi kokemus palo- ja rikosilmoitus- sekä kulunvalvontalaitteiden tai turvavaloratkaisujen alueilta katsotaan eduksi.  Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (korkeakoulu- tai muu ylempi tutkinto), kokemusta komponenttitoimittajien ja yhteistyökumppaneiden valintaprosessista ja yhteistyön hallinnasta ja sinulla on hyvät yhteistyö-, viestintä- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen lisäksi vahvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on luonteeltaan järjestelmällinen ja energinen sekä omaa hyvät vuorovaikutustaidot  ja hänellä on taito saada ihmiset saavuttamaan korkealle asetettuja tavoitteita strategiamme mukaisesti.  Etsimme avointa, innovatiivista ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää henkilöä, jolla on on järjestelmällinen, analyyttinen ja päämäärätietoinen toimintatapa. Haemme kehittämisorientoitunutta henkilöä, joka osaa myös tunnistaa uusia komponenttien hankintakanavia yhteistyössä Hedengren Securityn tuotekehityksen kanssa.

Hedengren Securityn menestys perustuu omaan tuotekehitykseen ja suomalaiseen tuotantoon. Pääset työskentelemään kehittämiemme alan johtavien turvallisuusjärjestelmien (rikosilmoitin, paloilmoitin, poistumisreittivalaistus, kulunvalvonta, työajanseuranta) parissa. Turvallisuusala on vakaa tulevaisuuden kasvuala, joka kehittyy vauhdilla ja on täynnä mahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakuportaalin kautta kautta viimeistään 24.4.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa konsulttimme Ari Ollila puh. +358 10 320 2426 tai sähköpostitse ari.ollila@compasshrg.fi

2019-04-17T15:34:33+00:00 huhtikuu 17, 2019 |